Sponsored by

Tuesday, March 22, 2011

exam itu stress



bila mata kata "eh rilek la dulu ,tdo2 jap"
bila telinga kata "dengar lagu -lagu dulu ,jap agi stdy la "
bila tangan kata "cuba klik kat fb ,tengok ape yang kawan2 ko post,ade pasal rebecca kowt"
bila kaki kata  "weh jom kuar jap ,jalan2 kat luar ,cari makanan ker"
bila mulut kata "aku tak boleh ,aku tak boleh ,arhhhhh!"

namun bila hati kata ,
"sabar ,apa yang baik itu dari allah ,siapa yang berusaha pasti dapat habuaannya ,jangan putus asa"

p/s;gud luck semua kawan2 aku yang nak tgh exam skang ,doakan kejayaan aku jua ,dan terima kasih buat cik unna jadi follwer ke 1000,sila tinggalkan link anda untuk di review ...wish me luck.lagi satu paper hard core...

20 comments:

jaa64 said...

all the best!!!
wahh dah 1000lbih..hoho

Imzainieyzulkipli said...

pic tue mmg stress giler...harus tempat ruang kubur! hahahahha

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

good luck!

anOOan said...

gutlak exam! kau x review aku pon. lulz.

Noraien said...

patotla dah lamer xnmpak kat SB,exam upe nyer..good luck yea..wat yg terbaek tau..rajin2 study yea.. :)

bieha-chan :) said...

oke comel.gudluck :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

goodluck awak ! :)

pwincess Lov3y dOv3y said...

memang stress betul la yerk.
good luck!!!
do the best.:)

hantu GiGi said...

aku pon tak suka exam!!tak leyh ke kalo kte g study tp tak yah wat exam!

Taufan Bin Ribut said...

tapi exam tu lah penetu segala galanya..^_^

Indah Mulya said...

stdy2..jgn studo ye =p

Afaf CyNofa said...

kalo time exam mmg stres..
gud luck yaw..;p

DOVE... said...

jgn stress sgt ok?
lg stress,makin hilang apa yg di baca nnt..
moga maju jaya!

fyy mokhtar said...

abg jambannnn :) streesss??? cian. byak kan minum air, senaman. ta de nye stress. stress lah kunun. on9 ade jea dia. on9 tak stress plak?? wkakakaka < larikkkkkkkkkkkkkkkkkk

conbellydiobeterisme said...

@jaa ,haha tq ,terharu jap

@zainiey ,pic tu menggambarkan betapa susahnya exam ,cam haram haha

@siti tq :)

@anoon ,nnt aku review hehe

@noraien ,exam2 x leh tenet sgt adeh

@bieha tq2 :)

@nur za ,hehe ,tq budak kecik!

@pwincess ,sgt stress haha thanks2

@gigi ,aha kalau xde exam ok jugak hehe

@taufan ,tapi betul cakap hang kne ade exam jugak

@cik indah ,sy x tdo ponn hehe

@afaf ,baik2 :) ,thanks!

@dove ,thanks alot :D

@fyy kenapa mesti minum air dan senam ?hak3 ,noi9 kurang la stress adeh2 "tangan yg cakap "

gadis oren said...

hua3, sume di atas ade mngena ngan aku , nk exam jer stress ! sabau jela .

conbellydiobeterisme said...

@jaa ,haha tq ,terharu jap

@zainiey ,pic tu menggambarkan betapa susahnya exam ,cam haram haha

@siti tq :)

@anoon ,nnt aku review hehe

@noraien ,exam2 x leh tenet sgt adeh

@bieha tq2 :)

@nur za ,hehe ,tq budak kecik!

@pwincess ,sgt stress haha thanks2

@gigi ,aha kalau xde exam ok jugak hehe

@taufan ,tapi betul cakap hang kne ade exam jugak

@cik indah ,sy x tdo ponn hehe

@afaf ,baik2 :) ,thanks!

@dove ,thanks alot :D

@fyy kenapa mesti minum air dan senam ?hak3 ,noi9 kurang la stress adeh2 "tangan yg cakap "

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

goodluck awak ! :)

Taufan Bin Ribut said...

tapi exam tu lah penetu segala galanya..^_^

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

good luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...