Sponsored by

Saturday, May 7, 2011

rambut pendek cam budak skolah

kowt kowt la macam dewasa.

penah skali aku tanye kawan aku ,macam mana nak jadi macam orang dewasa .Die cakap "ko simpan rambut panjang - panjang ,simpan janggut sket ,nampak la dewasanya.Yang pasti itu yang aku praktik kan ,nampak cam dewasa sket beb .Cam gambar di atas.

Tapi itu cerita semalam .Hari ni rambut gua dah kene potong derr,tertekan derr,tak nampak macam dewasa derr.Nak tau jadi macam mana ,jadi la macam neh :



ni aku yang dulu ,nampak gengster dan hebat,
p/s;jangan ambil gamba time aku makan lain jadinya.

yep ,aku dah jadi budak skolah balik ,sebab rambut aku dah kene pendek .Takde dewasa - dewasanye.Budak skolah ade lah .

Takde la ,aku tipu je ,tu gambar aku time aku form 3 .Nampak gengster kan?tau dah .Aku sangat mengagumi aku yang dulu.

"ko asal man ?,rambut lu kene potong nak bising~"

"no komen".

p/s:  kredit kat luffy sebab ambik gambar post kat fb

28 comments:

aqmalazmi said...

hahahha.....okey what!rambut pendek

SyaficqaHamdan said...

xpe babe, jambu siket! HAHA.

Halusinasi said...

kredit untuk dyana tak ada ke? waaa

...:i'm ezza haniza:.... said...

wowww...rambut pendek

javanese DOVE ! said...

nerd nya kau!

^ C.e.n.g.k.i.h ^ said...

hahaha
sgt gangster!

zikeryhassan said...

zaman sekolah yang penuh ke-skema-an. AHAHA

cikcomot said...

gangster nye pic yg form 3 tuu.. hihi

^-^

xik xhukie chukie said...

hahaha ! secare hakikinye.. umo kmbali mude yew.. bangge la sikit..

jaa64 said...

pic ko yg makan tu nmpk cm cina weh..haha

fierapirot said...

tu diaaa..pic form 3 tu gangster..tapi kalau rambut pendek pun ok pe..kemas..=)

ubi said...

aku rase nk pukul je budak kiut drpd aku!..haha

liya alia said...

idea sapa lah ckp simpan rmbut pnjng nmpk dewasa kan.. hahaha.. lawak !

KD said...

cute!

pemuzik jalanan said...

Okay serius macam jamban.
Eh maksud aku jamban comel.
Eh? Okay bye.

khai said...

rambut pendek skema dowh..tp cun!hak3..^^

Pari-Pari Pelangi said...

emm rambut pendek : cute utk kamu yg masih skola dulu2...

emm rambut panjang : pppeeerrrhhhh semart bai...ske3...hahaha

Mizz D O L L Y said...

Eyh si comel, i tertag u kat sini la.. hhi..

http://mizzkyoko.blogspot.com/2011/05/yeay-jom-join-contest-blog-paling-comel.html

Hanim Mahali said...

mana gambar rambut dah pendek? meh nak tengok dewasa ke tak... Hee

Miss Dolce and Gabbana said...

oklah tu rambut pendek.jelas terpancar wajah skema kau tu.Ok.Joking.Jangan marah nanti kena jual..hehe

rebecca melessa said...

rambut pjg nmpk lagi macho la... :)

bella lim said...

hey hey. :)
rambut pendek nampak lagi kemas lahh, and lagi handsome. so tak payah nangis. berderet awek mari nanti. haha

bella lim said...

hey hey. :)
rambut pendek nampak lagi kemas lahh, and lagi handsome. so tak payah nangis. berderet awek mari nanti. haha

pemuzik jalanan said...

Okay serius macam jamban.
Eh maksud aku jamban comel.
Eh? Okay bye.

liya alia said...

idea sapa lah ckp simpan rmbut pnjng nmpk dewasa kan.. hahaha.. lawak !

fierapirot said...

tu diaaa..pic form 3 tu gangster..tapi kalau rambut pendek pun ok pe..kemas..=)

^ C.e.n.g.k.i.h ^ said...

hahaha
sgt gangster!

SyaficqaHamdan said...

xpe babe, jambu siket! HAHA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...