Sponsored by

Saturday, November 21, 2009

the chaosity..


halo jambancomel lame aku tak update kau.Entah jiwaku ini merasa malas nak tulis-tulis nih.Ada banyak benda nak disebarkan dan dikeberkan .Tapi tengah kumpul bahan jek.hehe.so this time chaosity.Tentang ape?hik2 nak cite la nih.Mulanya cite ni lps klas mtaf.Klas yang disuruh kawat ngan disuruh dengar leteran.tapi untuk kebaikan kami gak.banyak yang diajar disiplin,jati diri,hormat,tanggungjawap,(weh da lari topik la).owh ok2.then lepas kelas tu,balik la hapa lagi.Efi ajax ngn huzair nak gi mines ,aku nak ikut ,dihalau mentah2 oleh mereka.haha.katenya ade something.Kalini ko tak leh ikut.Aduhai..yela penting sgt ker..carut2 aku dalam hati hehe..oleh sebab terlalu panas tidak diajak.Aku memecut motor kriss aku yg berkuasa 110 kuasa kuda ,sehingga hurm berapa km ntah haha sebab meter rosak ,prenggg!!!!aku pecut motor ku dengan hati yang bengang .walhal kawasan parking bawah library tu sempit jek.Tengah sedapku memecut ku ternampak lopak air betul2 dekat jalan keluar dari parking library..argh ade lopak .dengan sepenuh jiwa dan ragaku aku memeress pedal brek dpan ngan belakang lagi tuh takut basah kne air punya pasal haha..tapi malang nasib ini ..motorku hilang kestabilan dan berlaku la aksi stunt murahan..hak3..camne?motor aku seret ke depan dan aku jatuh berguling betul2 kne atas bontotku..aduh ,sakit nak mam..sah lebam nih..tak pun patah ..aku dah mule rsau..nasib baik takde orang mase tuh kecuali sebuah kete myvi warna kelabu..yang baru nak kuar..die nampak ke tak waallahhualam..so aku angkat balik motor aku ,sbab tak nak orang lain nampak aku pecut lagi motor aku haha(tak serik!!)..sampai bilik ,sebab sakit tak tertahan lantas aku menerjah atas katil..aduh sakit mak.. pinggul ku..

Sampai maghrib ,aku bangun anep kejutkan (mekasih)..mam bangun semayang..(owh yela2) baru nak hilang sakit nih..bagi la rehat sket...hak3.then siap mandi semayang ..lepas tuh pergi upten..aik diorang tak balik lagi..sape nak teman aku makan..aduhai..nasib baik afiq zizi patah ngn adi ade..ade gak teman haha...then ktrg duk sembang2 sampai si marwan datang ..mintak kterg ajar bahasa ..tukk ngorat awek haha..cam2 kterg ajar ,comey lote ,ayam,ekor benda2 ngarut jek..abis la rosak marwan tuh haha..tgah asyik berborak ..aku dapat satu call dari danial.."mam ko kat ane?"kiteorg nak ajak ko ke upten.."..dah aku ade kat sini dah"mane korang?"hehe..selang 10 minitnye diorang sampai dengan berbungkus-bungkus plastik ditangan .."weh apetuh cambest jek".."ala nnt la ko tgk ..kteorg nak siap2 dulu ...(kene halau lagi aduh) hak3..duk la aku jauh2 hehe..(lepas lima minit) ..ajax pon panggil aku..ape bende yang korng duk buat2 nih hehe..curios aku ceh..then aku ternampak satu kotak merah yang bisa dilihat kat tertulis secret recipes ..then si efi bukak la kotak tu ,dan aku nampak "alkimia dan ba#$@selamat hari jadi (kalau tak silap aku ar)..(siot tol takde name lain ke ha?)haha..owh diorang nak sambut hari jadi aku sebenarnye!!!owh terharu..aku sambut sekali ngan syah sebab hari jadi die 12 november, walhal aku punye besday 7 november hehe...takpe la tak kisah ..terima kasih semua,efi ajax huzair zati reen nisa semua yang terlibat la senang kerana susah2 nak sambut besday aku..im really apreciate that..:)..(masuk dalam buku memori indahku di uniten ahak)..btw thanks for hadiah ~white tiger zati bagi time melalui reen mtaf..lame dah aku nak bace buku tuh padahal akak aku ade hehe...die kedekut ceh..kpal layar naninye ,coklat nisanye (aku dah mkan habis dah )...baju star bintang2 ajax efi uzair tong2 bayar hak2..dan doa2 ngn frendship itu jugak hadiah berharga (^_^)..dah abis?tak lagi haha...sebelum siap2 nak blek ..efi kata weh ade lagi hadiah tuk ko kat lam bonet kete meh la ambik ...ha?
biar betul budak nih baik giler haha...aku dengan muka yang exited pegi la ibarat lembu dipela wa rumput mahal..haha..then dalam sekelip mata ,huzair datang bawa tepung dan puss kene ats kepalaku ,selepas itu bermula la edegan anjing membuli seekor kucing,dilemparnya telur ,disapunya sos atas kepala ngn muke sampai kat bontot pon aduh panas mata aku !!..habis baju hijauku dilanyak mereka..kalau aku tau aku siap2 pakai baju pagoda ngan short pant dah haha..~kepala busuk bau telur ,baju jadi putih kene tepung ,bontot panas kene sos arghh...haha..lepas tuh susah la aku nak mandi masih berbau telur haha....~aku kene prank~kakaka tak sangka ..thanks guys for the prank ..jgn rsau aku tak simpan dalam hati hehe..peww..
by jellyboone

3 comments:

Felicitious Nisa said...

ala ciannye...kena halau~!!!
kejam tol mamat2 tu.....ish3..
kena balong tepong? telur? SOS? ish3
sape la yg jht sgt tu....omg.. :O

hihi...
idung x darah ke habiskan choc tu?
;]

Sesumpah said...

bestlah bday dia ada org celeb^^

conbellydiobeterisme said...

owh ..nisa tak la aku makan sket2..so tak berdarah la hidung ini..hehe...best la jugak kene prank (^_^(D)..thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...