Sponsored by

Tuesday, February 9, 2010

yiiihhoooo...dah abes fuh...




slam,fuh akhirnya selama 3 hari berhempas pulas tidak tdo malam,makan maggi hampir 4 bungkus ,tongkat ali hampir satu pack,akhirnya abes sudah exam...huargghhh (menggeliat,rupanya banyak urat tersimpul sebab duk perati buku jek)...haha...maka tamatla sudah sem 2 aku di uniten..dan dapatla aku rehat dua minggu yeoo....nak balik umah...haduih
tapi barang - barang enden pulak kene kemas,banyak pulak tuh nak kene angku...camne neih,aih...haha takkan nak angkut nek moto naya..."kakok weh nape mu balek aku nak gune kete",carut aku dalam ati..haha..emm nnt ar aku pikir camne...hee..





dalam guni ade cili,
cili dibeli untuk mak bedah,
kenapalah uniten perlu macam ni,
setiap kali tukar sem jek mesti kene pindah,



ni pantun aku bagi untuk uniten...dengarla rasa hati ini..."aku malas nak angkut barang la ...stay je ler,takkan nak kene pindah je slalu"...ceit...sem nih nak pindah umah dah ..yehiii...cuba try lak....nnt aku nak update lagi sat...mama aboh,tgu anak mu nak balik umah...yeah...sorede oyasumi ni tanoshimuni shite kure!!!!jya...




rahsia kejayaan conteng kertas periksa puas2..;p

5 comments:

redplasticbag said...

comelnya lukisan :)

Sesumpah said...

inilah dia pelajar list dekan :))

conbellydiobeterisme said...

red :tq,doodles jek tatkala bosan..emm:)

bella:amin mohon makbul doamu..:),hehe mane ade ler...makan maggi jek mane nak pandai..;(

Ariffin said...

hah, stil objective question.
mesti dpt dekan la, bored ngan question.. haha
Lukisan ko tu huduh la. hahaha

conbellydiobeterisme said...

aduh sacarstic gler...tu soklan kertas a lab..hehe...dekan?amin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...