Sponsored by

Wednesday, February 10, 2010

zaman sekolah dahulu..:)



Salam ,kali nih kite balik ke zaman sekolah dulu yerk..;p..gamba nih diambil dari photo album nadiah asenye dari die punye fb's profile...hehe...nih la gamba2 time aku muda - mudi dahulu jambu2 agi ahaks,bersama puan tan sebagai guru kelas ,dan aku yang jadi taiko(eceh nak jugak) kelas 5sn 1..hehe..teringat nostalgia lame ble tgk ganba neih huhu ;o...hehe




gamba geng2 havoc dalam kelas ..;p baik2 je sume hehe

si farah ngan zurin geng sepi..;p


kembar tak serupa si aya ngn nurul..;0

cube teka rase2 ade lagi tak budak laki lain?arhh malang sekali jawapan anda salah...dah takde kami 5 orang je kumbang yang lain sume bunge..tuh yang pening sket..:P


bersama guru kelas kami puan tan yang mengajar subjek add math..tq puan tan..:)..dari kiri(aku,luth,syah,ripen ,ayie)..nanti ade mase kite buat reunion ...hehe..selamat berjaya pada semua...:)





8 comments:

LuFFy said...

taiko...taiko...tolong amek surtkhabar kt blik gru...NST yekkk

zikachiCOOL said...

hakhak... chumel2 mereka ini~~~

conbellydiobeterisme said...

eh nape aku pulak..konco yang patut ikut arahan konco2nya...hehe..luth budak nakal..haha

Ariffin said...

taiko chick. haha. Lame aq x kutuk ko Imam. Lpas Luth kutuk ko Chick, bru aq ingat blik. hahaha

just kidding la
teringin nk msuk 5sn1 smule

Sesumpah said...

suci gila muka hahaha

conbellydiobeterisme said...

muke jambu je mase nih..hehe

conbellydiobeterisme said...

eh nape aku pulak..konco yang patut ikut arahan konco2nya...hehe..luth budak nakal..haha

LuFFy said...

taiko...taiko...tolong amek surtkhabar kt blik gru...NST yekkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...