Sponsored by

Sunday, January 2, 2011

sistem code di fb


semuanya bermula apabila ......


yep ,bagi sape yg tak mengerti ,haha ,anda boleh pilih no 1 hingga 5000 sebagai no anda ,dan inboxkan no tersebut dalam rakan anda yg wat ststus ni,dan mereka akan tulis tentang anda di status mereka..
aku pnye code 711 ..
apa kata mereka tentang aku ek hak3


 owh ya awal2 aku gne 0888 ,but then 711 

















sebernarnya banyak lagi ulasan ,tapi aku ambik yang ini je ,terima kasih atas kesudiaan anda tulis tentang 711,
tapi sronok tau sebab orang tak tau sape yang diorang maksudkan ,aku ngan die2 je tahu cool beb,sape nak try bleh tulis seperti ayat yang paling awal skali ...


tapi yang paling menariknya yang neh ha,akak aku siap oder gune fb ,takleh belah hak3 ,we have dinner tonight together adik beradik hehe ,laparr...

6 comments:

Ariffin Khomeini said...

711-knal beliau since primary skool. tpi lgi rapat time 2ndary. Dlm class, beliau yg membuatkan cikgu x mengantuk coz slalu tanya soalan. Agak jengkel tpi aq respect selfconfdnt beliau. Nak pgi Uniten bersama beliau, tpi xde jodoh.

conbellydiobeterisme said...

thanks ariffin :),aku jumpe time cuti nanti ek hehe

Akulah Aqilah Itu said...

baru la aku paham pe jadah depa dok komen2. ceh2.

Juaini Juliet Jamaludin said...

mcmana nak main ni? tak faham! hahaha.

Juaini Juliet Jamaludin said...

mcmana nak main ni? tak faham! hahaha.

conbellydiobeterisme said...

thanks ariffin :),aku jumpe time cuti nanti ek hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...