Sponsored by

Wednesday, February 23, 2011

exam ,last minit.

seryesly ,hidup seorang pelajar banyak cabarannya ,exam datang bertubi2 ,study pon last minit ,sape yang salah?aku jugak.Sekarang tengah genting mengejar kejayaan ,aku nak rehat dari blog jap,nnt update balik.Skang dah kurang tdo malam aduhai ,nnt insomnia jadi balik susah plak.Time malam je mesti aku bosan ,yela sorang2 ,ape aku buat ,aku edit gamba ,aku sendiri punye la ,kalau orang lain jap agi orang cakap lain plak haha,wish me luck ..

Ganbatte ore..jya ne.

12 comments:

ILI said...

Selamat maju jaya.! org selalu cakap 'do the best, break a leg' ada ke suruh patah kaki. so jgn mcm tu, take care of yourself, taknak cedera2..luka2 zahir atau batin ok.. focus!! ;) all the best ye u..

mimie azam said...

gd luck bro....
btw comel nme blog...JAMBAN COMEL...
hehehe

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

i loikeee insomnia ! hahaha

tulisan jari tangan said...

Lame la macam nih xdpat bce blog..hehehe
GAMBATE!!

Kodet said...

Aku dtg nk komen psal Vlog ... Nice Vlog!Cuma nk tnya , adakah vlog itu ikut skrip...hak2

Syafiq Kadiran said...

gudluck bro!!!

Nizam said...

gud luck bro...
blog ni sampingan... fokus pada yang pentung dulu.. gogogo

sasa said...

yeay..study last minit macam sasa jugak.hehe..good luck.

Hasnah Abdullah said...

Ganbatte !!!!

sasa said...

yeay..study last minit macam sasa jugak.hehe..good luck.

mimie azam said...

gd luck bro....
btw comel nme blog...JAMBAN COMEL...
hehehe

tulisan jari tangan said...

Lame la macam nih xdpat bce blog..hehehe
GAMBATE!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...