Sponsored by

Wednesday, March 16, 2011

the 900

Salam ,
Sedar tak sedar follower aku dah capai 900,wahh terkejut habiss yaa.Skali lagi ,ribuan terima kasih diucapkan bagi sesiapa yang sudi follow ya ,ikhlas ek hehe .Maaf diucapkan bagi follower yang ke 800 dan ke 600 kerana tak sempat nak review ,sory2! :').Walau kesibukan nak exam ,sempat lagi post satu  lagi neh ,adeh kan aku dah cakap ,addict betul dengan blog neh aiyoo.

"lepuk kang "
"ala kejap jek lerhh ,ok"

Oleh itu ribuan terima kasih diucapkan pada saudara syed  amer kerana menjadi follower yang ke 900 ,jadi sedikit review pasal blog beliau



jadi antara dua entri baru yang mungkin menarik perhatian anda :
badan besar tak mestinya hebat
ipad2 vs playbook

ni la mula rasa nak semngat nak berblog nak sampai seribu ,insyaallah ,tapi exam da nak dekat ,kene fokus ,terima kasih semua :),doakan aku ye hehe ,chow.

6 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

hamboi2.
daa nak exam leh on9 lagik ea?
g study sane.
ahaak.

Aisya J said...

Wah tahniah tahniahhh :D

Rahim Pandai said...

<---- jeles

fyy mokhtar said...

bangga lah ney?? kamonlah!!

k h a i r i y a h said...

best ! haha

Aisya J said...

Wah tahniah tahniahhh :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...