Sponsored by

Monday, May 30, 2011

tenet punya pasal.

 


kalau sape perasan dah lama aku tak update blog dari entri sebelum ni ,skang dah cecah hampir dua minggu .Hampir kering hati aku sebab tak dapat update.

So 'whats the problem ?' .Jawapannya sebab tenet kat umah aku belum dipasang lagi.Kata mereka,

"dik lagi dua minggu ,kita pasang la ".

Tapi skang dah cecah 2 minggu ,apa cita?.Mau kena saman ka?aiyaaa,manyak langsi maa.

"sabo man sabo"
jadi menjawap persoalan dari teman - teman baik sekalian ,sebab ape gua tak update ,tu la dia ,tunggu tenet umah aku pasang ,pastu aku update laju2.

"kisah pulak~"

no komen.

p/s;
orang kita berjanji pom pang pom pang ,buatnye tidak ,ye dak?,aduhai.Terpaksa aku cari kawasan tenet free nak main tenet punye pasal...-_-" hak3

25 comments:

fyy mokhtar said...

dtg rumah fyka je la senang abg jamban oi. gedik betul . wkakakakak :lari

Cik Cammy Lia said...

hehe kesian dia.sabor yer.pakai stimix ke ape?

jibon said...

g la mcd tiap2 hari
mamak yg ad free wifi ke

zikeryhassan said...

kesian2. kau kasi gegar je itu org

Azie Azra said...

NANTI DAH ADA INTERNET TAK UPDATE JUGAK SIAP. AKN KU TUNTUT ENTRY BANYAK2..HAHA

Otak said...

lepak tempat wifi free la..haha =P

EZAN IDMA said...

haha. sentap ./ takpe aku menggu mu

misSbLurRy said...

jom serang mekdi

Jamban Comel said...

@fyka ,boleh aja ,nnt bill tenet melambung tak tau hak3

Jamban Comel said...

@cik cammy ,aha baru nak pasang streamix ,aduhai

Jamban Comel said...

@jibon ,cam kenal je ko ,lame x dengar kabar hak3,aku pi mcd je senang hehe

Jamban Comel said...

@zikery ,kalau orang tuh pompuan camno?hak3

Jamban Comel said...

@azie ,insyaallah nnt bleh update laju2 punyeee hak3

Jamban Comel said...

@otak ,meh pinjam otak ko cari tempat free hak3

Jamban Comel said...

@ezan ,trimas ya :')

...:i'm ezza haniza:.... said...

woww..ni msti lepak mcd ni..

yaya_flanella said...

laju2 macam mana tu? XD

Halusinasi said...

ish2, g mcd setiap hari, makan burger mcd setiap harilah nmpaknya^^

N said...

aa..suke dgn blog nii...
inche jamban pon animeaddict ehH??

Mohd Saifuddin Ishak said...

klau ko pakai streamyx,ko daftar ngan sape? agen ker ke tm point sendiri? kau buat follow up.. ko jer bnyak kali.. hari2 pon xpe cz aku buat ari2.. smpai ada orng lain tnye ada orng x kat rumah

Mohd Saifuddin Ishak said...

klau ko pakai streamyx,ko daftar ngan sape? agen ker ke tm point sendiri? kau buat follow up.. ko jer bnyak kali.. hari2 pon xpe cz aku buat ari2.. smpai ada orng lain tnye ada orng x kat rumah

...:i'm ezza haniza:.... said...

woww..ni msti lepak mcd ni..

Jamban Comel said...

@fyka ,boleh aja ,nnt bill tenet melambung tak tau hak3

Otak said...

lepak tempat wifi free la..haha =P

jibon said...

g la mcd tiap2 hari
mamak yg ad free wifi ke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...