Sponsored by

Monday, June 27, 2011

A perfect Moment of nachos

Minggu ni aku adalah minggu yang sangat pack ,dengan exam ,quiz ,projek assigment ,dan macam - macam lagi.Namun begitu ,aku buat tak tahu dengan bersuka ria di janda baik dan jugak di bukit tinggi .Entri kali ni ,cuma aku letak gamba yang dah di edit .Lepas ini akan menyusul satu lagi entri ,adios amigo :)



model  wanna be






cube teka


i blew a wind



somewhere in paris





my father






something stuck in my mouth 




vertigo






promotion buat semua :
kepada sesiapa yang berminat dengan angry bird,pernah dengar tak pendrive bertemakan angry bird?.Kalau tak cuba klik di bawah.


beli jangan tak beli ,aku pon nak cari satu .

7 comments:

SyaficqaHamdan said...

gambar kau ohsem bro! aku sukee! :)

Halusinasi said...

cantiknya gambar!!!

suatu hari nanti nak g kota tinggi jugak. cantik tempat ni!

zikeryhassan said...

semua lokasi tu kat bukit tinggi eh?

Hasnita Hassan said...

ayah nya sempoi gitu (:

Rtp Farra Arisha said...

perfect and great pictures! :)

mmz said...

cantik gila lah gmbr kau gila ;D

Namee Roslan said...

shoot pakai camera model apa? nice ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...