Sponsored by

Friday, June 24, 2011

kacau bilau



Dua tiga hari lepas ,aku terpaksa offkan aku punye blog jadi private di sebabkan berlakunya kerosakan dari segi layout @ templete blog aku.Jadi ,dengan internet yang ciput ,aku terpaksa mengambil masa nak membaiki kerosakan yang sedia ada.

Setelah jenuh berhempas pulas.Akhirnya ,jadi balik .Namun ade part2 yang hilang terpaksa aku recover balik .Tak lama lagi aku akan update entri - entri yang baru insyaallah.Selamat berblog .:)

p/s;jangan memandai nak kacau templete sedia ada ,menyusahkan diri nak jadi perfect balik .,adei....kalau sape faham angkat tangan.hak3.




12 comments:

jellyboone said...
This comment has been removed by a blog administrator.
popkorn89 said...

doodle mung nih mengingatkan aku pakcik getah banyak2 kat muke tu...yg selalu duk berkayuh basikal kat kemamam tu~

Jamban Comel said...

haha ,pokcik getoh hok naik beskal tu ker?? haha aku ingat lagi

Nordiyana Khairudin said...

rasa kelainan di sini...haha

jellyboone said...

masih ade bende nak kene ubah lagi haha

syaz_riza said...

ha'ah..betollah jamban..same larh...haritu pun kite gatal2 tukar template...adehh..jenuh nak recover widget smue..

teroterobozu_2010 said...

welcome back!!hee

yaya said...

lain kali copy dulu yang asal..

Jamban Comel said...

aku setting jadi asal balik ,senang nak komen haha


@syaz len kli baik jangan kcau templete tuh ,jadi lain kang


@tero tero ,tq :D

@yaya ,tak sempat nak copy aderhh

Selipar said...

hahaha jamban comel. cam cibai nama.. pehal pun tatap best. salute

zaeimah ismail said...

tapi tukar2 template itu best...^^

Namee Roslan said...

emm betul. aku pernah nak repair2 n adjust lah konon. skali rosak habis smua. nk adjust kena buat sikit2..mmg aku rse xnak ubah ape2 smpi blog aku umur 10 tahun kot. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...