Sponsored by

Monday, July 18, 2011

masuk tv part 2 -bersama Nuraizudin and the making


 
aku rasa macam kelakar pulak bile tengok video aku kat atas neh.Walhal aku dah ulang banyak kali kot hak3.
"bangga beb masuk tv !!,dah jadi retiss!!"
"bangga haaa ,haha !"
tapi kire cam best la jugak tak la aku jakun tatkala masuk studio hak3,
ape ape pon ,maafkan aku atas ketidak stabilan minda aku time dalam video aku.
"ape bengap sangat ko dalam tuh ,cam ber*** makyeh! "
"no komen." hak3


ni gambar tyme kiteorang duk seronok - seronok :
p/s: ni je gamba dalam phone aku ,hehe 






8 comments:

[k]o{q}i[n] said...

untunglah...retiss... #okbai

@taufiqhelios said...

whoa!!! gamba gua ade ahh!!!!! haha..suke suke

[k]o{q}i[n] said...

hurmm...aku xde... *bunuh diri....

Jamban Comel said...

@koqin ,aku ade gambar neh je weh hak3 ,tak sempat nak ambik gamba byk haa hak3

@taufiq ,suke !hak3

akmalhilmi said...

3 2 1
actionnn
hikhik

blog-tips-kurus said...

tengah masuk blog artis rupenye. hehe! video blocked le bro. tak bole tengok. :(

vampire and his lady said...

retis doh!~

Jejaka Terhangat said...

nak jugak post..retis..ahaks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...