Sponsored by

Friday, October 7, 2011

kuning telor -the trip

 Kuning telor ni group yang aku tubuh kan time aku kat skolah dulu ,yang terdiri dari budak- budak batch aku sendiri.*sedikit ringkasan bagi siapa yang baru tau.Hari tu kami pergi trip ,dan tempat yang kami lawati -bukit tinggi ,gengting highland dan putrajaya .Antara gambar trip yang dah aku edit ;

 







p/s; seryes ,sangat best trip tuh ,nanti aku nak kene update full pasal kisah tuh hek3

9 comments:

snf said...

trip g mane? tapi memang best kalau fotoshot.heeee

bella luna said...

dtg cuci2 mata dgn gmbr kamu dipagi hari,.hehe,cepat update about the trip,.

zikeryhassan said...

bukit tinggi best ke weyh?

Wadi AR said...

kim slm mamat pakai spek

cik pha said...

pic ko lawa.

MiSz fiFiEyQa said...

cool la sume gambo dlm belog ni...smart!!!pandainye edit.. =)

Hawa Ahmady said...

hensemnye semua...huhu

Aflina Affandi said...

Wahh , cool photos ni :)

si ngokngek said...

wow!!kuning telor..terbaek lah boleh buat kek..ngee~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...