Sponsored by

Wednesday, December 14, 2011

tumblr untuk jambancomel

Dulu aku pernah buat tumblr ,namun aku tidak la bergiat dengan sepenuhnya dengan tumblr tuh.Tapi ,kebelakangan ni ,aku try main - main cam best jugak ,sebab yang best nya ,aku boleh post gambar - gambar atau artwork aku .Sape - sape yang nak share senang la sket ,sebab dia boleh reblog ,cam RT versi twitter laa.Maaf ,sebab aku masih baru ,agak exited la sikit .Namun ,kalau sapa nak follow ,sila la klik "jambancomel.tumblr.com" .

HA HA HA .

gelaknya aku ini menandakan ,satu lagi medium untuk aku merepek ,how cools is that?.Blog jamban comel masih berjalan seperti biasa ,tunggu aku ada masa nak menulis banyak sikit ,aku buat la entry ,stay with me ,padu!.


some artwork dari tumblr aku .


5 comments:

Sya Syazana said...

comel comel!

WaniZakaria said...

dah follow da tumblr tu. :)

Wadi AR said...

takde tumblr

javanese DOVE said...

aku pulak noob.
tak faham sgt cmne nak main tumblr.

how it work actly..


:(

Himmymaru said...

Masih tak paham dengan tumblr :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...