Sponsored by

Monday, March 12, 2012

The Red and Black Jellyboone

sape tau Jenama Obey? rasanya semua tahu kan? kombinasi yang selalu digunakan dalam artworknya merah dan hitam . Berilhamkan dari karya obey ,aku cuba try buat artwork yang paperprint hitam merah yang lebih kurang obey juga ,cuma masih ada cam tak kene lagi ,need to improve more,and this is my final artwork.Dp yang digunakan kat twitter skang LOL


sila komen kalau berani haha

p/s; merah dan hitam warna faveret aku ,sebab tu aku guna layout blog warna merah hitam Tee Hee.

5 comments:

Meet Uncle Haire said...

First impression tgk gambar hitam merah..aku tringt billy talent album cover...hehe..anyway cool

http://dlrapidshare.blogspot.com/2008/01/billy-talent-discography.html

blog-tips-kurus said...

sayalah yg tidak tahu itu! huhu!

*merah & hitam = smart!!

Rtp Farra Arisha said...

cool what kombinasi color merah dan hitam. :)

DakwatHitam said...

anda dah kene tag!! jamban anda dah busuk kene tag!!hahhaha

http://protessenyap.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

Rain said...

merah yakin & berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...