Sponsored by

Friday, March 9, 2012

Super Saiya itu wujud

Seryesly dari kecik lagi aku suka baca komik dragon ball.Aku kumpul hampir kebanyakan episod komik dragon ball sampai la episod terakhir ,yang goku ajar Uub tuh .Sangat nostalgia bagi aku bila aku baca balik dragon ball

Pernah jugak terdetik dalam hati aku ,nak jadi super saiya ,ya rambuk pacak2 badan jadi beraura kekuningan ,pehh hebat sungguh .Kadang - kadang bila duk tengah - tengah jalan kat bandar , terbayang aku buat kame hame ha ke arah bangunan ,hancur ,aku hanya berimaginasi je la,tu pon masa tengah die hard dulu ,skang dah tak berapa sangat.

Tapi ,masih ada orang yang berfikiran sama macam aku dlu ,cita- cita nak jadi super saiya.

"ya ia sememangnya wujud"

tak percaya ,saksikan video super saiya ini ,LOL



credit to ash sebab tunjukkan video nih :)

3 comments:

KertasWarnaMerah said...

haha..super saiya ke bapa nih? huhu

Jamban Comel said...

lebih dari super saiya LOL

snf said...

super saiyaa lah sangaat kan!.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...