Sponsored by

Tuesday, April 17, 2012

cover FB's TL for april

Memang dah lama aku fikir nak buat cover untuk TL facebook aku . kalau tengok skang dah macam - macam stail orang buat dengan cover TL mereka .

Lepas dah download brushes ngn gradient baru ,aku dapat idea nak wat TL cover untuk Fb aku .Yep , masih dalam belajar camne nak design bende alah ni ,namun ini hasilnya.

Sedikit elemen berapi2,menggunakan brushes api , ditambah gradient harmonic ,spectrum tadaa,be free to comment :)



p/s; aky takde banyak gambar , biasanya gambar ni jugak jadi pilihan haha

3 comments:

shah said...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=222266227873038&set=a.143436592422669.21978.143396775759984&type=3&theater
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=217841991648795&set=a.143436592422669.21978.143396775759984&type=1&theater

2timeline cover yg aku buat...nak gune...gune la..

Jamban Comel said...

staill! tengs bro :)

fifie said...

Waaaaa, hebat hebat. Kagum sangat denagn orang yang artistik nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...