Sponsored by

Thursday, April 19, 2012

Secrets of world.


Dalam minggu ni ,aku mula rajin download ebook ,dalam list aku masih belum semua aku baca ,walau download banyak-banyak , tapi disebabkan masa aku x sempat baca semua.

So ,aku ingin sharekan satu ebook ni yang agak menarik bagi aku ,u can see the cover of the book below.


The book entitled ,"an encyclopedia best-kept secrets" ,memaparkan kisah-kisah dan fakta-fakta yang rare yang ade atas dunia.Juga terdapat konspirasi yang tak dapat di ungkaikan di atas dunia ni .


Aku nak share fakta-fakta yang aku rasa menarik dalam buku neh ,ade banyak tapi aku pilih yang aku rasa best .


Tapi sebelum tu ,korang bleh tengok some list of contents yang ade dalam buku ni ,sangat menarik :) 







1.About Nuclear.






2.Watchers in space 




3.Hitler







4.Secret Society 




5.The Law among us



6.Vampires 





from time to time ,aku akan update pasal certain ebook yang aku rasa menarik untuk di share ,enjoy reading guys :)




1 comment:

Muhammad Mustaqim Razali said...

cambest lagi menarik, kat mana boleh download yg nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...