Sponsored by

Sunday, April 8, 2012

dunia kecil ku

Baru  baru ni tempat ayah aku kerja ada mengadakan pertandingan ambil gambar di area sungai lembing  .Walaupun hanya menggunakan kamera jenis compact ,aku cuba yang terbaik .Alhamdunillah ,aku berjaya merangkul tempat kedua kategori compact .

Ini gambar "sang bulu" aku namakan ulat bulu ni ,sebab tidak ketahui spesisnya ,terima kasih pada mama sebab ternampak ulat bulu neh, gambar ni berjaya dapat no 2 .alhamdulillah.




                                                                    sang bulu (second prize)



                                             
                                                                     team work 

                patutnya mula - mula nak antar gambar kerengga nih ,tapi di sebabkan gambar ulat bulu tu lagi unik ,jadi tak jadi la.




Dan ,ya dalam setiap tempat aku pergi ,pasti ada part posing2 gambar haha,jadi dapat gak snap gambar aku kat sana ,feeling macam edward cullen bagai ,kah3 ,boleh laa.




p/s; kene angkat dslr gak baru dapat gambar yang kualitinya optimum insyaallah.

4 comments:

siti noorhajar binti mohamed saufi said...

salam..hey nice blog! follow mine^_^

http://penhijaupenpink.blogspot.com/

Rain said...

Jacob lebih tough!

Farrah Arra said...

nice !!

Farrah Arra said...

nice pic ulat tu !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...