Sponsored by

Saturday, March 26, 2011

"Kontest Dialog DeYM DDCzone"

Baiklah ,hari ini aku terdetik nak join kontez yang telah dianjurkkan oleh si rahim @ DDC zone.Rasanya ni la kontez yang paling kelakar penah aku join kowt ,dan syarat- syarat nak masuk pon rumit adushh.
klik untuk pergi ke blog die :)


Mula-mula kene letak gambar pengesahan yang aku neh follower dia ,haha

lihat siapa dalam bulatan kecil itu ,itu la aku .Jangan pegi cari pula ya haha

Langkah seterusnya,



aku kne buat dialog - dialog pada gambar - gambar di bawah ini

 1."eleh bajet la bawak kambing baik beskal ,ari tu aku da bawak gajah daaa "
2."awk ,nant kite pegi pavi plak ,nak shopping :)
3."bereh sokmo "



 1."oloh2 ,comelnye betis ,putih lepuk "
2." try ejas sket perut mu  tuh aih"
3."bakpo kelih2 ambonyo ,kawe tau la kawe come >.<"



1."nak tdo balik umah la ,menyusahkan betoii,panas eden"
2."berat giler minah neh aih ,badan skeping jek"
3."bang tangan bang ,tangan bang ,amboi2"



 1."yop bawak slow2 sket ye"
2."baik pak"


 1."lu langsi ek kacau awek aku "
2. "bukan saya bukan saya"


 1.Jap agi seman kene duduk umah jage adik2 ,mak nak kuar date
2."owh yesss ,mak takde "
3.(seman ) owh deymm -_-"

 1."awk2 ,jum la teman saya berak ,tak tahan neh"
 2. "ape kehel minah neh ,kene sampuk ke ape"

 2."kentut sket *prut"
1. "pffff ,bau telo"

 1."nah ,ambik kauu!"
2. "der salah bola sane derr"
3."exited sangat le tuh"

1."bang2 ,nak tanye kat mane kedai pak mat "
2."mintak no tepon boleh "
3."erkk ape kes ,kacau je minah2 neh ish"


ok ,itu  je idea yang aku dapat buat .Sory la kalau aku merapu lebih ,haha ,ok rahim layannnn~ :P

15 comments:

mr vampire said...

wakalala///lawak la..

DOVE... said...

lawak sampai cirit-birit kt jamban..

adus..HAHAHA

ich bin che ya said...

sumpah lawak!

~~zAnAfAhMi~~ said...

ni mesti idea dtg sb duduk dlm jamban lama-lama ek?

Along Usop said...

aiseh.. dah ade pesaing .. ngee =p

DDCzone said...

hahahhaha --- suka suka suka --- :P --- boleh dapat 40 markah penuh ni --- hahahhaaha

Nurul Syifa Aini said...

hehehe...lawok la...!! :p

nadira shahid said...

haha, gudluck! ;)tak dpat no 1, dpt no 2 pun ok wat ;p

aslann said...

aku dah joined jugakk!! hok2..

Halusinasi said...

haha...nk join jugak!!

NadiRah said...

ahahha!!
nak join jugak!!!

NadiRah said...

ahahha!!
nak join jugak!!!

aslann said...

aku dah joined jugakk!! hok2..

nadira shahid said...

haha, gudluck! ;)tak dpat no 1, dpt no 2 pun ok wat ;p

Along Usop said...

aiseh.. dah ade pesaing .. ngee =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...