Sponsored by

Wednesday, March 23, 2011

jamban comel ada page??

Baiklah ,sebelum ini aku pernah berceloteh dengan kawan aku .

"kalau aku buat fan page jamban comel ok tak?".Kawan aku terus gelak besar bile dengar aku cakap macam tuh .

"ko ingat ko artis ker?".

Adess ,aku bukan nak jadi artis ,dan tak semestinya artis je ade fan page tau ,banyak je orang buat nak jual baju ke hape kan?.Lagipun aku tengok ramai jugak blogger ade page sendiri .*pok pek pok pek aku explain kat die baru la die faham .Tapi ,die cakap kat aku kalau dah cukup seribu follower baru la buat ,baru best katanya .Jadi ,sebab aku dah target sampai 1000 baru la aku buat ,kalau tak dah tak buat dah hehe.Lagipun aku masih lagi "noob" dalam berblogging ,masih banyak bende yang perlu dipelajari .Salah dan silap harap dimaafkan ya.

Bagi aku ,page blog neh ade kebaikannya sendiri antaranya :
  • Senang bagi readers blog aku nak baca entri ,tak pun silence reader yang susah nak komen entri "kalau ade la " ,bleh komen kat page .
  • menjawap soalan berkenaan dengan perihal entry atau boleh berkongsi idea tentang blog
  • boleh jugak share2 blog bagi sesiapa yang sudi berkongsi ,dan bleh tinggalkan link skali 
  • bersuai kenal antara follower dan juga ,blogger yang lain
rasanya itu la kowt ,dan bukannya niat aku nak jadi artis pon ,kan tak pasal2 kene attack kaw2 adess -_-".Jadi bagi sesiapa yang rasa jamban kat rumah die comel ,atau terdetik dalam hati "eh cambest je blog neh en *perasan " boleh la like laju haha .Terima kasih diucapkan :)


10 comments:

Jerung Gergasi said...

fanpage guna untuk berinteraksi dengan lebih dekat with our readers. aku ada ulas skit pasal fanpage ni kat entry aku:

http://www.izzudin.com/2011/03/jom-pakat-masuk-newspaper/

tak yah malu2 wat fanpage. orang mengata ke apa ke, wat bodoh jer.

conbellydiobeterisme said...

yep jerung ,thanks ,matlamat utama senang nak dekat ngan readers hehe ,lagipun sesiapa je bleh wat page kat fb skang :)

efa said...

erk2 ok la kalau ada fanpage ni sb reader dpt ping blog situ dan tgk apa yg anda update :) la ni bkn kira artis semua leh buat ok huhu

fyy mokhtar said...

untunggg aaa ade page. :P

mr vampire said...

gempak la !! haha... nk wt fan pag tp tkt x d yg like. haha

DOVE... said...

jamban comel : JC?

jadi kalau i,javanese dove : JD lah?

hehe.
(ada hati nk buat jgk la tu fanpage, da la i new blogger.weik)

senydream said...

hehe2..tahniah..:p

senydream said...

hehe2..tahniah..:p

fyy mokhtar said...

untunggg aaa ade page. :P

conbellydiobeterisme said...

yep jerung ,thanks ,matlamat utama senang nak dekat ngan readers hehe ,lagipun sesiapa je bleh wat page kat fb skang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...