Sponsored by

Sunday, January 16, 2011

photoshoot putrajaya -15 january 2011

Semalam ,15 januari 2011 ,aku dan rakan2 universiti buat photoshoot kat putrajaya .Tempat adalah dikawasan bukit di area putrajaya.Aku tak tahu sangat.Yang amat segan sekali ,kali pertama aku jadi photoshoot untuk diorang ,ehh malu amat lar."Gua kaku der ,dah la buat muke emo",rengek aku tak henti2.Tetibe kawan aku si syafiq mencebik,
 "ni lar first time aku jumpe model yang mulut laju cam ko mam haha,tak duduk diam2 ish",aku ketawa kecil.Tema yang digunakan kali ni adalah emo gothic.Aku tak tahu menjadi  ke tak ,tapi layan je lar.Tema tu aku yang pilih sendiri haha.Model-model adalah teman satu uniten .Satu hari nanti jadi model berjaya jangan lupa aku ek yeah.Antara pic2 yang di ambil pada hari tersebut yang aku cilok dari fb diorang ahaks.Sory ek ,hehe aku tolong promote untuk korang yeah ..hoho
 terima kasih buat photographer:syafiq ,faris,ariff,hamim dan model2 terlibat ,yus,lisma ,reen ,efi ,dan qila.Len kli bleh outing lagi ,aku nak ambik gambar ,tapi takde kamera huhu..thanks guys :)



























picture taken and edited by Ariff Nasir

nanti aku upload untuk gambar2 yang lain :)

4 comments:

Yuni Aisyah said...

nice..suke sgt ngn pic yg second last tu...hehe...

Markonah said...

NICE !

Yatre Hayati said...

yang baju kelabu itu macam noh hujan sekali imbas

Yatre Hayati said...

yang baju kelabu itu macam noh hujan sekali imbas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...