Sponsored by

Thursday, March 3, 2011

jaa's story blog review join

Jika ditanya macam mana aku bleh kenal beliau ,seingat aku ,aku pernah blog walking kat blog die.Jadi die pon pernah komen blog aku kowt ,jadi aku kenal blog die hehe.Aku suke cerita pengalaman tentang kehidupan die ,ade variasi *tak semua aku baca,tapi ade yang aku suke :).Lepas tu ,jumpe time gathering masa nak wat vblog baru la kenal die dan blog die hehe.Jadi serba sedikit berkenaan jaa's story ,die ade buat blog review punye segmen ,aku dengan rendah diri ingin menyatakan ,"aku nak join segmen blog review Jaa's Story hehe


link beliau :). jaa's stories

3 comments:

little sheera said...

oh ye? kurang paham lerr..
tp x pe la.=D

jaa64 said...

thanks jamban!!haha :)mane link??letak la..grrr!!tgk org tak paham ape ko buat nih..

sheera- tgk sini...jamban tak letak link =p
http://jaa64.blogspot.com/2011/03/jom-join-blog-review-jaa.html

little sheera said...

oh ye? kurang paham lerr..
tp x pe la.=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...