Sponsored by

Tuesday, July 3, 2012

WW: Neko neko

Salam satu blog,

aku tak tau masih wujudkah sistem wordless wednesday ni ,namun its ok lantak pi la .Sapa suka kucing? ,kalau kau suka means ,kita satu bumbung.Kucing makhluk yang dianggap super cute ,kalau tak suka tu pelik la ,haha.Namun sesetengah orang ada alahan ,dimaafkan.



So ,aku memperkenalkan dua ekor kucing ,yang aku sempat tangkap , still belajar ambik gambar secara lebih baik ,ini hasilnya.





yang ni namanya jinggo ,tak tau nape tuan dia bagi nama camni ,randomly taken.





yang ni pula aku assume nama dia "shiro" ,maknanya putih dalam bahasa jepun ,sebab aku tak tau nama dia sebenar.Bulu dia sangat putih melepak ,nak je aku curi ,namun orang punya nak wat cane deym.


Sebenarnya ,aku baru je nak aktifkan flickr aku .Selama ni aku biarkan camtu je .Jadi skang ,aku cuba isikan flickr aku dengan gambar - gambar yang akan aku ambil ,insyaallah,i will do my best.Mean time ,baik la layan je gambar yang ada. Klik sini  .terima kasih :)



adik beradik shiro :)

4 comments:

Gmj said...

jinggo comelllllllll!

blog-tips-kurus said...

shiro=putih? baru ku tahu..

shiro tu bermata biru yek?? ohsem!!

yana halim said...

cute giler si jinggo! pandai pulak tu posing macam awek tengah ngeliat je rupanya. ekeke...

ELFarahin said...

tomey~~! kalah jamban! LOL~ hihii... ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...